Bine ati venit in magazinul nostru cu jucării din lemn! Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor precum si vizitarea periodică a acestei pagini pentru a verifica termenii valabili în mod curent.

Date privind furnizorul/vanzatorul:

Intreprinderea Individuala Raduti Dorin Jean, cu sediul in Oradea, jud. Bihor, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bihor sub nr. F5/1989/ 2012, avand Codul Unic de Inregistrare: 30640192, atribut fiscal RO, cont bancar RO49BTRL00501202491167XX deschis la Banca Transilvania, sucursala Oradea.

Calitatea de client/cumparator:

Client/cumparator al produselor prezentate in cadrul magazinului virtual www.regelejucariilor.ro poate fi orice persoana fizica sau juridica.

Plata si Livrarea

Toate preturile includ TVA. Orice comanda plasata prin intermediul site-ului regelejucariilor.ro are valuare contractuala. Înregistraţi-vă pe site cu datele personale reale şi folosiţi coşul de cumpărături adăugând produsele pe care le doriţi prin apăsarea butonului: adaugă in coş. Menţionaţi cantitatea dorită. După ce aţi adăugat toate produsele în coşul de cumpărături puteţi să încheiaţi cumpărăturile folosind butonul Confirmare comandă. Pentru livrare avem nevoie de numele şi adresa Dvs. şi un număr de telefon de contact. Preţurile nu includ transportul. Finalizarea comenzii presupune obligaţia clientului de a ridica de coletul cu produsele comandate şi achitarea contravalorii acestuia precum si a teaxelor de curierat. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Returul produselor

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati sau sa ne scrieti un e-mail la adresa regelejucariilor@gmail.com pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora. Potrivit articolului 4, litera b din Ordonanta Guvernului nr. 130 din 30 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris magazinul regelejucariilor.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura. Plata returnarii pachetului revine clientului, urmand ca regelejucariilor.ro sa restituie clientului contravaloarea produselor returnate, dupa ce constata ca acestea sunt in starea in care au fost expediate. Contravaloarea marfii returnate va fi inapoiata prin transfer bancar in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor, in cazul in care cumparatorul specifica un cont IBAN valid.

Reclamatii

Reclamatiile dumneavoastra privind orice probleme legate de produsele comandate le puteti trimite la adresa/adresele de e-mail:regelejucariilor@gmail.com Regele jucariilor nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru cade in responsabilitatea firmei de curierat prin care au fost livrate. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta regele jucariilor in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. Regele jucariilor nu ofera alte garantii pentru produsele comercializate pe site decat cele prevazute de producatori. Stocurile de produse afisate pe site pot sa difere in anumite situatii de stocurile reale, de aceea confirmarea produselor si/sau a comenzilor va fi facuta telefonic.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.

Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Copyright

Elemente din continutul sitului – elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date – sunt proprietatea Regele Jucariilor SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Regele Jucariilor SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Produsele si Ofertele Speciale

Magazinul isi stabileste singur preturile produselor si ofertelor speciale pe care le comercializeaza. Acestea sunt aduse la cunostinta cumparatorilor prin intermediul magazinului creat.

Limitare de responsabilitate

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor