Bine ati venit !

DESPRE NOI

“Calitatea principala a jucariilor din lemn, jucariilor Montessori, este sa atraga atentia copilului si sa provoace o reactie permanenta in interiorul lui” - Dr. Maria Montessori

RegeleJucăriilor.ro a început ca şi proiect de suflet al unei familii cu doi copii mici, care doreşte să ofere bucuria jocului, a învăţării prin joc în familie, cu jucării deosebite , unicate, de lemn, calitative, rezistente şi educative.
Într-o lume aflată în continuă schimbare şi doar cu ‘tehnologia în mână’ , încercăm să ţinem copiii mai sociabili, mai prietenoşi, familia aproape, prin joc, prin învăţare, prin jocuri si jucarii din lemn care îţi oferă posibilitatea de a petrece clipe minunate cu familia, prietenii, sau colegii !

Jucaria de lemn sau jucaria Montessori este o jucarie care sustine aceeași filozofie educationala creata de Dr. Maria Montessori. In esenta, incurajeaza copiii să fie exploratori independenti, plini de resurse si pragmatici in lumea din jurul lor. Jucariile sunt concepute cu tema clara, care presupune dezvoltarea tuturor abilitatilor copilului. Si aici ne referim in special la dezvoltarea abilitatilor motorii fine, dexteritatii, coordonarea mana — ochi, orientare spatiala, atentia, perceptia si concentrarea.

 REGELE JUCARIILOR